Ρεθυμνο Φορτετζα : Yppo Tesseris Parastaseis Se Arxaiologikoys Xwroys Gia Thn Pempth Politismos Iefimerida Gr / Η φορτέτσα είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο που κοσμεί στο λόφο.

Ρεθυμνο Φορτετζα : Yppo Tesseris Parastaseis Se Arxaiologikoys Xwroys Gia Thn Pempth Politismos Iefimerida Gr / Η φορτέτσα είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο που κοσμεί στο λόφο.. Την πέμπτη και παρασκευή 4 & 5 ιουνίου 2015,η φορτέτζα, το ιστορικό κι ιδιαίτερης ομορφιάς φρούριο που δεσπόζει στην πόλη του ρεθύμνου, ανοίγει τις πόρτες του στο 1ο φεστιβάλ στη φορτέτζα (2015), και υποδέχεται σπουδαίους. Βellί, κατά την οποία το 1586 που επισκεύθηκε το ρέθυμνο εντόπισε πάνω στην ακρόπολη της πόλης κίονες και λείψανα ενός αρχαίου ναού, επιβεβαιώνει ότι το αναφερόμενο από τον κλαυδιο αιλιανό ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος υπήρχε πάνω στο λόφο που σήμερα βρίσκεται η φορτέτζα. Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων και βρες την καλύτερη τιμή για ξενοδοχείο φορτέτζα στον προορισμό ρέθυμνο. Η φορτέτζα ( fortezza ), που πολλές φορές λέγεται λανθασμένα φορτέτσα, είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο, το οποίο δεσπόζει στο λόφο του παλαιόκαστρου, σχεδόν μέσα στο κέντρο της παλιάς πόλης. Πεμπτη 19 αυγουστου , κηποθεατρο «ν.

Από το ενετικό οχυρό φορτέτζα μέχρι το τέμενος νεράτζε, το ρεθυμνο σίγουρα προσφέρει απολαυστικούς περιπάτους σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο. Η φορτέτσα είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο που κοσμεί στο λόφο. Η φορτέτζα είναι ορατή από κάθε γωνία της πόλης. Την πέμπτη και παρασκευή 4 & 5 ιουνίου 2015,η φορτέτζα, το ιστορικό κι ιδιαίτερης ομορφιάς φρούριο που δεσπόζει στην πόλη του ρεθύμνου, ανοίγει τις πόρτες του στο 1ο φεστιβάλ στη φορτέτζα (2015), και υποδέχεται σπουδαίους. Η φορτέτζα ή αλλιώς το φρούριο του ρεθύμνου δεσπόζει πάνω από την παλιά του πόλη και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια των ενετών στην κρήτη.

Frourio Fortezza Rethymnon I Love Greece
Frourio Fortezza Rethymnon I Love Greece from www.i-love-greece.com
Το σημαντικότερο μνημείο της πόλης του ρεθύμνου, το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας, υψώνεται επιβλητικό εδώ και αιώνες στο λόφο του παλαιοκάστρου, που δεσπόζει στο βορειοδυτικό τμήμα της παλαιάς πόλης Το σημαντικό αμυντικό οχυρό κατασκευασμένο από τους βένετους αποκαλούμενο από τους ίδιους κάστρο φορτέτσα στο ρέθυμνο. Βellί, κατά την οποία το 1586 που επισκεύθηκε το ρέθυμνο εντόπισε πάνω στην ακρόπολη της πόλης κίονες και λείψανα ενός αρχαίου ναού, επιβεβαιώνει ότι το αναφερόμενο από τον κλαυδιο αιλιανό ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος υπήρχε πάνω στο λόφο που σήμερα βρίσκεται η φορτέτζα. Η φορτέτζα είναι ορατή από κάθε γωνία της πόλης. Η φορτέτζα ή αλλιώς το φρούριο του ρεθύμνου δεσπόζει πάνω από την παλιά του πόλη και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια των ενετών στην κρήτη. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Η φορτέτσα είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο που κοσμεί στο λόφο. Οδ κολοκοτρώνη, πωλούνται 2 2χωρες γκαρσονιέρες ημιυπόγειες 27,71 και 35,57τμ πλήρως ανακαινισμένες και.

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων και βρες την καλύτερη τιμή για ξενοδοχείο φορτέτζα στον προορισμό ρέθυμνο.

Ο θεατρικός περίπλους παρουσιάζει το έργο «δασκαλογιάννης», μια παράσταση για τον μεγάλο κρητικό επαναστάτη βασισμένη στο λαϊκό έπος «το τραγούδι. Εξαιρετικό μνημείο της περιόδου, το φρούριο της φορτέτζας που δεσπόζει στα απόκρημνα βράχια, στο. Το σημαντικό αμυντικό οχυρό κατασκευασμένο από τους βένετους αποκαλούμενο από τους ίδιους κάστρο φορτέτσα στο ρέθυμνο. Το σημαντικότερο μνημείο της πόλης του ρεθύμνου, το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας, υψώνεται επιβλητικό εδώ και αιώνες στο λόφο του παλαιοκάστρου, που δεσπόζει στο βορειοδυτικό τμήμα της παλαιάς πόλης Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος. Ρέθυμνο, ρεθύμνου 74100 ελλάδα + χάρτης google. Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων και βρες την καλύτερη τιμή για ξενοδοχείο φορτέτζα στον προορισμό ρέθυμνο. Οδ κολοκοτρώνη, πωλούνται 2 2χωρες γκαρσονιέρες ημιυπόγειες 27,71 και 35,57τμ πλήρως ανακαινισμένες και. Το ρέθυμνο είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού (περιφερειακής ενότητας) της κρήτης και έδρα του μητροπολιτικού ομώνυμου δήμου της περιφέρειας κρήτης.είναι χτισμένο στην βόρεια ακτή της κρήτης, στην νότια όχθη του. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση. Η φορτέτζα είναι ορατή από κάθε γωνία της πόλης. Τεταρτη 18 αυγουστου , θεατρο ερωφιλη φορτετζα ηρακλειο : Η φορτέτσα είναι φρούριο στο ρέθυμνο κρήτης που κατασκευάστηκε από τους ενετούς το 1573.

Την πέμπτη και παρασκευή 4 & 5 ιουνίου 2015,η φορτέτζα, το ιστορικό κι ιδιαίτερης ομορφιάς φρούριο που δεσπόζει στην πόλη του ρεθύμνου, ανοίγει τις πόρτες του στο 1ο φεστιβάλ στη φορτέτζα (2015), και υποδέχεται σπουδαίους. Η φορτέτζα ( fortezza ), που πολλές φορές λέγεται λανθασμένα φορτέτσα, είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο, το οποίο δεσπόζει στο λόφο του παλαιόκαστρου, σχεδόν μέσα στο κέντρο της παλιάς πόλης. Το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας είναι κτισμένο πάνω στο λόφο του παλαιοκάστρου, στα δυτικά της σημερινής πόλης. Εξαιρετικό μνημείο της περιόδου, το φρούριο της φορτέτζας που δεσπόζει στα απόκρημνα βράχια, στο. Τεταρτη 18 αυγουστου , θεατρο ερωφιλη φορτετζα ηρακλειο :

Fortetza Re8ymno Krhth
Fortetza Re8ymno Krhth from www.grekomania.ru
Την εποχή της βενετοκρατίας, το ρέθυμνο γνώρισε στιγμές μεγαλείου, και έμελε να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους οικισμούς του πανέμορφου νησιού. Εξαιρετικό μνημείο της περιόδου, το φρούριο της φορτέτζας που δεσπόζει στα απόκρημνα βράχια, στο. Ημερίδα με θέμα «το 1821 και το ρέθυμνο» του ιστορικού και λαογραφικού μουσείου ρεθύμνης, διοργανώνεται στο πλαίσιο της 200ετηρίδας από την έναρξη της επανάστασης και έχει ενταχθεί επίσημα στο πρόγραμμα της επιτροπής «ελλάδα 1821». Την πέμπτη και παρασκευή 4 & 5 ιουνίου 2015,η φορτέτζα, το ιστορικό κι ιδιαίτερης ομορφιάς φρούριο που δεσπόζει στην πόλη του ρεθύμνου, ανοίγει τις πόρτες του στο 1ο φεστιβάλ στη φορτέτζα (2015), και υποδέχεται σπουδαίους. Το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας είναι κτισμένο πάνω στο λόφο του παλαιοκάστρου, στα δυτικά της σημερινής πόλης. Κρήτη μου ερχόμαστε…2/8 ρέθυμνο φορτέτζα και 4/8 ηράκλειο παγκρήτιο είμαστε μεγάλη παρέα @kontaros_manolis @petros_iakovidis @giorgos_kakosaios. Τεταρτη 18 αυγουστου , θεατρο ερωφιλη φορτετζα ηρακλειο : Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση.

Απο την εκπομπη καλο μεσημερι και την κρητη tv

Ο θεατρικός περίπλους παρουσιάζει το έργο «δασκαλογιάννης», μια παράσταση για τον μεγάλο κρητικό επαναστάτη βασισμένη στο λαϊκό έπος «το τραγούδι. Η φορτέτζα ( fortezza ), που πολλές φορές λέγεται λανθασμένα φορτέτσα, είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο, το οποίο δεσπόζει στο λόφο του παλαιόκαστρου, σχεδόν μέσα στο κέντρο της παλιάς πόλης. Αναλογίζομαι πόσο διάσημη στην οικουμένη θα ήταν αυτή η πόλη αν κάποιοι δεν κατέστρεφαν αυτούς τους θησαυρούς, για να φτιάξουν καφετέριες. Την τεταρτη 14 ιουλιου πραγματοποιείται στο θέατρο ερωφίλη στην φορτετζα η παιδική θεατρική παράσταση, ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του αισωπου, ο τζιτζικασ και ο μερμηγκασ ανεβαίνει σε διασκευή μπάμπη κλαλιώτη από τη. Την πέμπτη και παρασκευή 4 & 5 ιουνίου 2015,η φορτέτζα, το ιστορικό κι ιδιαίτερης ομορφιάς φρούριο που δεσπόζει στην πόλη του ρεθύμνου, ανοίγει τις πόρτες του στο 1ο φεστιβάλ στη φορτέτζα (2015), και υποδέχεται σπουδαίους. Κοιτάζω με θλίψη ότι έχει απομείνει απ΄τα παλιά της ενετικά κτίσματα. Fortetza to enetiko stolidi toy re8ymnoy zoumekriti gr / προβολή στο 11888 giaola πρόβαλε την επιχείρησή σου σήμερα στο 11888 giaola μέσα από 3 κανάλια επικοινωνίας και εξασφάλισε τη μέγιστη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σου. Η φορτέτσα είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο που κοσμεί στο λόφο. Το σημαντικό αμυντικό οχυρό κατασκευασμένο από τους βένετους αποκαλούμενο από τους ίδιους κάστρο φορτέτσα στο ρέθυμνο. Ρέθυμνο, ρεθύμνου 74100 ελλάδα + χάρτης google. Κρήτη μου ερχόμαστε…2/8 ρέθυμνο φορτέτζα και 4/8 ηράκλειο παγκρήτιο είμαστε μεγάλη παρέα @kontaros_manolis @petros_iakovidis @giorgos_kakosaios. Η φορτέτζα ή αλλιώς το φρούριο του ρεθύμνου δεσπόζει πάνω από την παλιά του πόλη και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια των ενετών στην κρήτη. Δείτε κριτικές και φωτογραφίες από ταξιδιώτες του tripadvisor για δραστηριότητες, ψυχαγωγία, μουσεία, ψώνια και διασκέδαση.

Απο την εκπομπη καλο μεσημερι και την κρητη tv Εξαιρετικό μνημείο της περιόδου, το φρούριο της φορτέτζας που δεσπόζει στα απόκρημνα βράχια, στο. Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος. Τεταρτη 18 αυγουστου , θεατρο ερωφιλη φορτετζα ηρακλειο : Fortetza to enetiko stolidi toy re8ymnoy zoumekriti gr / προβολή στο 11888 giaola πρόβαλε την επιχείρησή σου σήμερα στο 11888 giaola μέσα από 3 κανάλια επικοινωνίας και εξασφάλισε τη μέγιστη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σου.

File Kastro Fortetza Re8ymno Jpg Wikimedia Commons
File Kastro Fortetza Re8ymno Jpg Wikimedia Commons from upload.wikimedia.org
Βόλτα στην παλιά πόλη του ρέθυμνο. Η φορτέτσα είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο που κοσμεί στο λόφο. Εξαιρετικό μνημείο της περιόδου, το φρούριο της φορτέτζας που δεσπόζει στα απόκρημνα βράχια, στο. Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος. Τεταρτη 18 αυγουστου , θεατρο ερωφιλη φορτετζα ηρακλειο : Την πέμπτη και παρασκευή 4 & 5 ιουνίου 2015,η φορτέτζα, το ιστορικό κι ιδιαίτερης ομορφιάς φρούριο που δεσπόζει στην πόλη του ρεθύμνου, ανοίγει τις πόρτες του στο 1ο φεστιβάλ στη φορτέτζα (2015), και υποδέχεται σπουδαίους. Βellί, κατά την οποία το 1586 που επισκεύθηκε το ρέθυμνο εντόπισε πάνω στην ακρόπολη της πόλης κίονες και λείψανα ενός αρχαίου ναού, επιβεβαιώνει ότι το αναφερόμενο από τον κλαυδιο αιλιανό ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος υπήρχε πάνω στο λόφο που σήμερα βρίσκεται η φορτέτζα. Ρέθυμνο, ρεθύμνου 74100 ελλάδα + χάρτης google.

Σύγκρινε τιμές ξενοδοχείων και βρες την καλύτερη τιμή για ξενοδοχείο φορτέτζα στον προορισμό ρέθυμνο.

Το ρέθυμνο είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού (περιφερειακής ενότητας) της κρήτης και έδρα του μητροπολιτικού ομώνυμου δήμου της περιφέρειας κρήτης.είναι χτισμένο στην βόρεια ακτή της κρήτης, στην νότια όχθη του. Ημερίδα με θέμα «το 1821 και το ρέθυμνο» του ιστορικού και λαογραφικού μουσείου ρεθύμνης, διοργανώνεται στο πλαίσιο της 200ετηρίδας από την έναρξη της επανάστασης και έχει ενταχθεί επίσημα στο πρόγραμμα της επιτροπής «ελλάδα 1821». Πάνω από 700 ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του κάστρου και δοκίμασαν από τα 23 μέλη του δικτύου οινοπαραγωγών κρήτης (wines of crete) 200 ετικέτες κρητικό κρασί. Η φορτέτζα ή αλλιώς το φρούριο του ρεθύμνου δεσπόζει πάνω από την παλιά του πόλη και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια των ενετών στην κρήτη. Την εποχή της βενετοκρατίας, το ρέθυμνο γνώρισε στιγμές μεγαλείου, και έμελε να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους οικισμούς του πανέμορφου νησιού. Το ιστορικό ρέθυμνο είναι ιδανικός προόρισμος για να περιπλανηθεί κανείς. Η φορτέτζα ( fortezza ), που πολλές φορές λέγεται λανθασμένα φορτέτσα, είναι το ενετικό κάστρο στο ρέθυμνο, το οποίο δεσπόζει στο λόφο του παλαιόκαστρου, σχεδόν μέσα στο κέντρο της παλιάς πόλης. Απο την εκπομπη καλο μεσημερι και την κρητη tv Από το ενετικό οχυρό φορτέτζα μέχρι το τέμενος νεράτζε, το ρεθυμνο σίγουρα προσφέρει απολαυστικούς περιπάτους σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο. Στο λόφο αυτό υπήρχε η ακρόπολη της αρχαίας πόλης της ρίθυμνας και το ιερό της ροκκαίας αρτέμιδος. Fortetza to enetiko stolidi toy re8ymnoy zoumekriti gr / προβολή στο 11888 giaola πρόβαλε την επιχείρησή σου σήμερα στο 11888 giaola μέσα από 3 κανάλια επικοινωνίας και εξασφάλισε τη μέγιστη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σου. Κρήτη μου ερχόμαστε…2/8 ρέθυμνο φορτέτζα και 4/8 ηράκλειο παγκρήτιο είμαστε μεγάλη παρέα @kontaros_manolis @petros_iakovidis @giorgos_kakosaios. Το βενετσιάνικο φρούριο της φορτέτζας είναι κτισμένο πάνω στο λόφο του παλαιοκάστρου, στα δυτικά της σημερινής πόλης.

Posting Komentar

0 Komentar